RETOURNEREN

RETOURNEREN OF RUILEN

Retourvoorwaarden Style by Birgit h/o Empress of Heels

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te annuleren en te retourneren. Het gehele orderbedrag (bestelling + verzendkosten naar u toe) wordt aan u gecrediteerd nadat wij de retourzending in onbeschadigde en ongedragen staat hebben ontvangen.

Alleen de kosten voor retour van uw huis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@empressofheels.com. Wij bezorgen u een retourlabel. De kosten voor dit label worden in mindering gebracht op de terugbetaling. Als we u geen retourlabel kunnen geven vanwege het land waaruit u retourneert, moet u de postdienst van uw land gebruiken. Zorg ervoor dat u uw verzendbewijs bewaart totdat wij hebben bevestigd dat uw bestelling aan ons is geretourneerd.

UITVERKOOP ARTIKELEN:

Houd er rekening mee dat producten die in de aanbieding zijn alleen geruild kunnen worden voor een andere maat van hetzelfde product of een andere kleur.

Wil je je sale item niet ruilen voor een andere maat of is je maat niet meer leverbaar, dan ontvang je een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. Dit winkeltegoed wordt als kortingscode naar je toegestuurd. Deze code is overdraagbaar aan anderen.

Producten die in de uitverkoop zijn, zijn duidelijk gemarkeerd met verlaagde prijzen. 

BETAALDE BELASTING OP GERETOURNEERDE PRODUCTEN:

Indien uw bestelling is verzonden naar een adres binnen de EU en daar vandaan wordt geretourneerd, wordt het gehele orderbedrag teruggestort. Als uw bestelling is verzonden naar een adres buiten de EU en daar vandaan wordt geretourneerd, kunnen we douane- en omzetbelasting niet terugbetalen. Als u betaalde invoerrechten en belastingen wilt terugvorderen, neem dan contact op met het douanekantoor van uw land.

Retourvoorwaarden:

Retourneren is alleen mogelijk met het volgende in acht genomen:

De zijn schoenen onbeschadigd, niet gedragen en voorzien van originele verpakking en kaartjes. Het passen van schoenen is hier niet bij inbegrepen.

Het passen is binnenshuis gedaan, op een zachte ondergrond zoals een tapijt of een handdoek. Als dit niet het geval is en de zolen van de schoenen beschadigd zijn, kunnen we de retourzending niet accepteren.

Er geen poging is gedaan om een defect te herstellen.

De risico’s en kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Artikelen die wij na de retourtermijn van 14 dagen ontvangen, kunnen niet meer worden teruggenomen. Neem eerst contact met ons op als de retourtermijn van 14 dagen is verstreken voordat je de bestelling retourneert.

Retourzendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd, worden mogelijk niet geaccepteerd. Als wij extra kosten moeten betalen om het retourpakket op te halen, worden de kosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Indien niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor de bestelling terug te sturen en de verzendkosten in rekening te brengen.

Garantie:

Alle schoenen van Empress of Heels zijn handgemaakt, waarbij alleen de beste vegan materialen worden gebruikt. 

Wij bieden geen garantie in geval van normale slijtage, opzettelijke schade of poging tot reparatie. Ook geven wij geen garantie op ritsen, hakken, strass steentjes, pailletten en knopen.

Houd er rekening mee dat er geen uitzonderingen worden gemaakt.