Empress of Heels handmade vegan shoes
Empress of Heels vegan heels

Vegan
Hoge Hakken

Elke vrouw verdient een paar vegan hakken, toch? Empress of Heels biedt je een verscheidenheid aan veganistische schoenen, zowel enkellaarsjes als pumps, gemaakt in een prachtig klein dorpje in Italiรซ. Je kunt een echt mode-icoon zijn, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Onze schoenen zijn fashionable, betaalbaar, diervriendelijk en vooral: veelal gemaakt van gerecyclede en plantaardige materialen.

Shop onze vegan
collectie

over

EMPRESS OF HEELS

Empress of Heels is voor vrouwen die houden van een goed paar hakken, maar ook oog hebben voor het milieu. Daarom ruilen we leer in voor vegan leer gemaakt van maรฏs en gerecyclede PET-flessen en vegan leer dat een hoog gehalte (minimaal 25%) appelafval bevat. Het bovenwerk en de voering van onze schoenen zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Verder zijn de eigenlijke hak en zolen gemaakt van recyclebaar plastic en staal.

Omdat we ons productieproces ook duurzaam willen maken, werken we samen met een Italiaanse schoenmaker. Een klein familiebedrijf, gelegen in een klein dorpje aan de Adriatische kust. Met meer dan 40 jaar ervaring, met verschillende soorten materialen en modellen, gecombineerd met een enorme passie voor schoenen, worden de mooiste en meest hoogwaardige schoenen gemaakt.

Empress of Heels is opgericht door Birgit Sas-Sundquest, een vrouw met een passie voor schoenen, met name hoge hakken. Na jaren in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, greep ze de kans om haar droom waar te maken: haar eigen vegan hakkenmerk lanceren.

Empress of Heels is gevestigd in Dreumel, Nederland.

Vegan leather high heels

SHOP

SHOP JOUW FAVORIETEN

Klaar om wat veranderingen aan te brengen? Tijd om over te stappen op vegan hakken, in plaats van leren hakken. Handgemaakt in Europa, beter voor het milieu en vooral: beter voor de dieren. Empress of Heels biedt je een verscheidenheid aan mooie hakken en enkellaarsjes in verschillende kleuren, in een grote verscheidenheid aan maten en hakhoogtes. Met de superflexibele zolen en het comfortabele voetbed voorkom je branderige voeten nadat je de hele dag op onze hakken hebt gelopen. Shop je nieuwe favorieten in onze boutique!

Empress of Heels vegan leather
Vegan red heels
Vegan heels ankle boots
Empress of heels vegan pumps
Shop your vegan pumps at Empress of Heels

IN ORDER TO BE

IRREPLACEABLE

ONE MUST ALWAYS BE

different

-coco chanel